Fotograf Martin Mydtskov Rønne er tredje generation af fotografer i  Huset Mydtskov.

Hans morfar, Hans Julius Mydtskov grundlagde forretningen i 1931. Han var især kendt som teaterfotograf for Det Kongelige Teater. Da han trak sig tilbage, førte hans søn Jørgen Mydtskov forretningen videre i nogle få år, men overdrog den til sin søster Rigmor Mydtskov som var udlært hos sin far. Rigmor Mydtskov førte arbejdet for Det Kongelige Teater videre, men blev især kendt som portræt-fotograf, bl. a. som Fotograf For Hendes Majestæt Dronningen.

Martin Mydtskov Rønne overtog forretningen fra sin mor i 2004 og viderefører nu begge dens specialer som portrætfotograf og fotograf for teater, ballet, og opera. Han har udvidet aktiviteten med fotografier til bl. a. reklame og ikke mindst med digitale billeder til Internettet.

Huset Mydstkovs arkiv er en skattekiste af fotografier fra over 70 år. Billederne herfra bruges ofte til CD-cover af både inter-nationale og danske pladeselskaber, i dagblade og tidsskrifter, og i bøger, især i biografier og  værker om teater, ballet og opera.

En del af Hans Julius Mydtskovs og Rigmor Mydtskovs negativer er overdraget til Det Kongelige Bibliotek for at sikre deres bevarelse; men det er stadig kun Huset Mydtskov der har ophavsretten og dermed fremstillingsret til billederne.

Det gælder også de billeder der findes kopi af hos museer, som Det Kongelige Teaters Arkiv, Teatermuseet, Museet for Fotokunst i Odense, og Det Nationale Fotomuseum ved Det Kongelige Bibliotek som Huset Mydtskov samarbejder med. Billedgalleriet viser end del af disse billeder.

Bogen, Foto: Rigmor Mydtskov er et pragtværk om Rigmor Mydskovs fotografier. Den ene forfatter, Niels Birger Wamberg  har interviewet Rigmor Mydtskov til bogen og flettet det sammen med en levnedsbeskrivelse; den anden, Bente Scavenius giver en karakteristik af de tre hovedtemaer, som Rigmor Mydtskov har beskæftiget sig med i sin fotografering: portrætter, teaterfotografi og kongehuset. Billedgalleriet viser end del af disse billeder, og Huset Mydtskov sælger bogen. Se nærmere under Produkter.

Martin Mydtskov Rønne hidtil største opgave har være optagelserne af scenebilleder i 2003 – 2006 under Det Kongelige Teaters opsætning af Richard Wagners opera, Niebelungens Ring i Operachef Kasper Holtens internationalt berømmede opsætning. Dramaturg Henrik Engelbrecht har redigeret bogen, Brünnhildes Ring om opsætningen med bidrag fra Kasper Holten og rigt illustreret med Martin Mydtskov Rønnes billeder.  Billedgalleriet viser end del af disse billeder.